E-mail: hok@deajkhok.hu | DE Kassai úti Campus - JA-ÁJK épület - C/214
Hallgatói Önkormányzat

a hallgatók szolgálatában

Hallgatói érdekképviselet

A Hallgatói Önkormányzat egyik legfontosabb feladata, hogy megteremtse a kétirányú kommunikációt az egyetem, valamint a kar vezetése és a hallgatók között, ezáltal képviselve és érvényre juttatva a hallgatók érdekeit. Ez az érdekképviselet több formában is megvalósul, ezek közül a három legfontosabb fórum:

  • Kari Tanács
    (tagok: László Kitti, Sikora Markó, Nagy László, Szilágyi Zsuzsanna, Szilágyi Gergő, Veszprémy Zoltán)
  • Tanulmányi Bizottság
    (tagok: Nagy László, Sikora Markó, Szilágyi Gergő, Szilágyi Zsuzsanna, Vas Sándor)
  • Hallgatói Ügyek Jogorvoslati Bizottsága
    (tagok: László Kitti, Matuz István)

A közgyűlés tagjai

Lapozz a nyilakkal!

Részletesen a hök feladatairól

A fent részletezett, valamint további fórumokon a hallgatóik érdekeinek érvényre juttatása mellett a HÖK foglalkozik szociális (pl. egyszeri és rendszeres szociális ösztöndíjak) és kollégiumi ügyekkel is. Ezekkel kapcsolatosan is bátran forduljatok hozzánk!
Számos hagyományos rendezvényünk (bálok, Campus Szüret és Majális, szakestek, gólyatábor, EU-s tanulmányi út, fáklyás felvonulás, stb..) megszervezése mellett új, tudományos, érdekes és kikapcsolódást biztosító rendezvényeket is életre kell hívnunk (legutóbbi a LEX Café). Saját rendezvényeink mellett közreműködünk a kar és az egyetem által szervezett rendezvényeken is (pl.: konferenciák, Kutatók Éjszakája).
Igyekszünk a hallgatók mindennemű problémájára segítséget találni, valamint a leendő hallgatóknak is minden információt megadni (DExpo, Educatio, kari nyílt napok), hogy intézményünket válasszák továbbtanulásuk helyszínéül. A hallgatókat informáljuk ösztöndíj pályázatokról, gyakornoki programokról, álláslehetőségekről. A LEXtrém blogon és magazinon keresztül pedig további színes, érdekes információkkal is próbálunk szolgálni.

közösségi felületeink

Irodánk nyitva tartása

Lépj kapcsolatba velünk!

Bármilyen kérdésed, kérésed, problémád van, fordulj hozzánk bizalommal!

A kapcsolat menüpontban található űrlapon akár név nélkül is megírhatod észrevételed!

DE Kassai úti Campus | ÁJK épület | C/214 iroda

hok@deajkhok.hu